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HOW TO
2014.02.03

簡単&手早く作れるアメリカの前菜
ブルーチーズベーコンディップ

Gwen From Kansas

今回のレシピは、「ブルーチーズベーコンディップ」。バーベキューの街、アメリカ中西部・カンザスの前菜料理です。クラッカーやフラットブレッド、ぶどうと一緒にどうぞ。それでは、Let’s Cooking!

 

◆Name of the dish

Blue Cheese and Bacon Dip

 

◆料理名

ブルーチーズベーコンディップ

 

「Growing up in the Midwestern United States was pretty laid back and very family oriented. The food in the Midwest varies greatly! Beef was a staple in my house growing up as there were many cattle farms nearby. Cooking was whatever was easiest, least expensive and quick. I knew nothing of the big cities in America where different foods were known in their regions...Kansas City was the biggest and best city near my hometown, and today many people know that it is a city that is known for its barbeque. Please enjoy the following recipe! It has become a favorite, cheesy appetizer that we enjoy with friends and family! To describe this dish is nothing short of heaven! It is cheesy, salty, garlicky, rich and savory! It is full of flavor and robust in taste!」(by Gwen)

 

「私はリラックスした家庭的な雰囲気のあるアメリカの中西部で育ちました。アメリカ中西部の料理はバラエティに富んでいて、私の家の近くには牧場がたくさんあり、牛肉が主食でした。料理といえば、簡単で手早く作れて、あまりお金のかからないもの。アメリカは地域によって色々な料理があるけど、私が育った故郷に最も近い都市のカンザスはバーベキューの街で知られています。今回は家族や友人達で楽しむための私のお気に入りのチーズの前菜のレシピを紹介します! この料理を表現するなら天国に近いかしら。チーズの風味、塩加減がきいて、濃厚で味わいのある、風味豊かでしっかりとした味よ。」(グエン先生)

 

【Blue Cheese and Bacon Dip /ブルーチーズベーコンディップ】

 

Yield: 10-12 servings
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 20 minutes

 

◆Ingredients

8-10 slices of bacon, chopped
2-3 minced garlic cloves
28oz. packages of cream cheese, softened
4 oz. crumbled blue cheese
1/3 c half and half
2 T chopped fresh chives
3 T chopped and toasted walnuts

 

出来上がり:10-12人分
下ごしらえ;15分
調理時間:20分

 

◆材料

ぶつ切りにしたスライスベーコン 8-10枚
にんにくのみじん切り 2-3片
やわらかいクリームチーズ 28オンス(約800g)
砕いたブルーチーズ 4オンス(約120g)
ハーフ&ハーフ(牛乳と生クリーム) 1/3カップ(各40g)
砕いたチャイブ(分葱) 大さじ2杯
砕いたウォールナッツ 大さじ3杯

 

◆HOW to COOK /作り方

 

1. Cook bacon in a skillet over medium -high heat until crisp, about 10 minutes.
Drain and set aside.
Add the minced garlic to the skillet and sauté over medium-high heat for 1 minute.
Turn off and set aside.

1. ベーコンを中火のフライパンに入れ、カリカリなるまで10分ほど焼きます。
油をきってとり分けておきます。
フライパンにみじん切りのにんにくを加え、中火で1分間ソテーします。
火を切り、取り分けておきます。

 

2. Beat the cream cheese with an electric mixer at medium speed until smooth.
Add the half and half and mix until it is blended smooth again.
Stir in the garlic, bacon, blue cheese, and chives.

2. クリームチーズを電動ミキサーに中ぐらいのスピードで滑らかになるまでかけます。
ハーフ&ハーフを加え、さらに滑らかに混ざるまでかき混ぜる。
さらにガーリックとブルーチーズとチャイブを投入し、かき混ぜます。

 

3. Pour or spoon the mixture into 3 small baking ramekins or into a 1 quart dish.

3. 混ぜたものを3つの小さな耐熱皿か大きめの耐熱皿によそいます。

 

4. Bake at 350 degrees for 15 minutes or until bubbly.
Sprinkle with the chopped, toasted walnuts.

4. 350℃で泡立つまで15分ほど焼きます。
砕いたトーストウォールナッツをふりかけます。

 

5. Serve with an assortment of crackers, flatbreads and clusters of grapes.

5. クラッカーやフラットブレッド、ぶどうと一緒に盛り付けます。

 

Calories of Dip per Serving: Approximately 240kcal

ディップはおよそ240キロカロリー

 

■プロフィール
Gwen Alden (グエン・アルデン)
アメリカの中西部・カンザス育ち。大学を卒業し、料理上手な旦那様と出会う。義母から、レシピと同時に料理への情熱を教えてもらい、旦那様と一緒に料理を楽しむようになる。お気に入りのレシピは、プルドポーク、シェパーズパイ、チキンポットパイ、ターキーミートボール、ホームメイドアイスクリームなど。現在は、料理の腕を活かしお料理教室『Niki’s Kitchen』でアメリカの家庭料理を教えている。
●グエン先生の料理教室を体験できる『Niki’s Kitchen』はコチラ!http://www.nikikitchen.com/

 

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構成・文/齋藤悦子(編集部)

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